Єршова, Наталя ЮріївнаТкаченко, Марина ОлексіївнаСиром'ятникова, Оксана Валеріївна2019-06-212019-06-212018Єршова Н. Ю. Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу [Електронний ресурс] / Н. Ю. Єршова, М. О. Ткаченко, О. В. Сиром'ятникова // Економіка та суспільство = Economy and Society : електрон. наук. фахове вид. – 2018. – Вип. 18. – С. 411-417. – URI: http://economyandsociety.in.ua/journal/18_ukr/57.pdf, вільний (дата звернення 21.06.2019 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41777Стаття присвячена питанням вдосконалення інструментарію управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. У дослідженні обґрунтовано доцільність обрання вартісно-орієнтованої концепції управління та запропоновано впровадження моніторингу в систему управління ринковою вартістю кейтерингових підприємств.The article deals with the questions of improvement the management tool of hotel-restaurant business enterprises. The choice of market value-oriented management conception is justified and the implementation of monitoring to the management system of market value of catering enterprises is recommended in research.ukмоніторингоцінка ринкової вартостісистема управління ресторанна галузькейтерингресторанний бізнесmonitoringestimation of market valuemanagement systemrestaurant industrycateringМоніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесуMonitoring in management system of market value of catering businessArticle