Проектування програмного забезпечення для рекомендаційної системи в сфері підбору медичного персоналу - Ямбуренко, В. В.; Лютенко, Ірина Вікторівна (Одеська національна академія харчових технологій, 2023)
Використання рекомендаційних систем в сфері підбору медичного персоналу може покращити якість найму, забезпечити оптимальний розподіл кадрів та сприяти зростанню ефективності медичних закладів.
Keywords: програмне забезпечення; медицина; медичний персонал; рекомендаційні системи; медичні заклади; програмні засоби