Масуфранова, Г. І.2017-03-142017-03-142015Масуфранова Г. І. Вдосконалення інноваційного управління ресторанним бізнесом в умовах конкуренції / Г. І. Масуфранова // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність : тр. 6-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 20 грудня 2015 р. / ред. П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 95-97.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/27764ukресторанне господарствоінноваціїресторанні послугиконкуренціяінноваційне управління підприємстваминецінова конкуренціямаркетингова політикаPR-стратегіїекстернальні інноваціїінтернальні інноваціїтрансфер технологійВдосконалення інноваційного управління ресторанним бізнесом в умовах конкуренціїThesis