Теоретико-методологічна сутність трансферу інтелектуально-інноваційних технологій - Рудика, Віктор Іванович; Перерва, Петро Григорович (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності НАПрН України, 2021)
Проведене дослідження з проблематики інтелектуальної власності допомогає сформувати методику оцінки вартості технології в процесі її передачі на різних етапах інноваційного процесу.
Keywords: інтелектуальна власність; оцінка; вартість; економічна ефективність