Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою "Дослідження принципів застосування Hibernate для доступу до даних у вебзастосунках" - Двухглавов, Дмитро Едуардович; Двухглавова, Альона Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Основна мета – навчитись створювати веб-застосунок, що відображає на веб-сторінці інформацію, яка міститься у таблиці бази даних, а також забезпечує виконання операцій CRUD із використанням Hibernate. 1 Набуття навиків підключення БД до Java-проєкту та реалізації CRUD із застосування технології об’єктно-реляційного маппінгу із застосуванням класів та методів бібліотеки Hibernate. 2 Вдосконалення навиків створення веб-сторінок на основні технології Java Server Pages (JSP) та застосування Java Standart Tag Library (JSTL) при їх розробці. 3 Вдосконалення навиків розробки user frendly applications. 4 Вдосконалення навиків створення сервлетів, враховуючи особливості використання даних. 5 Набуття навиків реалізації контроля коректності даних, що вводяться до бази даних.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; принципи застосування Hibernate; вебзастосунки; доступ до даних; програмне забезпечення