Методичні вказівки до проходження переддипломної практики студентами 4 курсу спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія" денної та заочної форми навчання - Заковоротний, Олександр Юрійович; Філатова, Ганна Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Переддипломна практика студентів є складовою частиною навчального процесу в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», обов'язковим компонентом для здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» освітньо-професійної програми «Сучасне програмування, мобільні пристрої та комп’ютерні ігри» та важливим етапом підготовки бакалавра за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія». Цей етап навчання має важливе значення для формування професійної компетентності майбутніх фахівців і є завершальним у циклі практичної підготовки бакалавра. Переддипломна практика передбачає закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок, ознайомлення з реальними умовами професійної діяльності, а також підготовку до виконання кваліфікаційної (дипломної) роботи. Програма практики розроблена у відповідності до фахових компетентностей бакалавра за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія». Методичні рекомендації до проходження практики є основним навчально-методичним документом, що регламентує зміст, порядок, вимоги та правила проходження практики. Вони є обов’язковими до виконання студентами, керівниками практики від університету та представниками бази практики. Документ також встановлює єдині підходи до оформлення звітної документації та критеріїв оцінювання результатів проходження практики.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; комп'ютерні системи; програмне забезпечення; програмування; кібербезпека; підприємницька діяльність; навчальний процес; вища освіта