Багаторівневий підхід до тонального аналізу повтотекстової інформації - Каніщева, Ольга Валеріївна (Українська Наукова Інтернет-Спільнота, 2008)
У статті розглянуто сучасний стан тонального (емоційного) аналізу та рубрикування. Запропоновано використання багаторівневого підходу до тонального аналізу повнотекстової інформації. Для моделювання емоційно-насиченої лексики, запропоновано використовувати алгебру скінчених предикатів.
Keywords: тональне рубрикування; емоційний аналіз; засоби масової інформації; ЗМІ; телебачення; емоції