Інноваційні методи формування собівартості промислової продукції - Чернишенко, Олена Іванівна (Надстир'я, 2025)
У доповіді розглянуто сучасні інноваційні підходи до формування собівартості промислової продукції в умовах цифровізації та глобальної конкуренції. Акцент зроблено на використанні методів управлінського обліку, автоматизованих систем аналізу витрат, а також інтеграції концепцій бережливого виробництва та екологічної ефективності. Запропоновано практичні інструменти оптимізації витрат, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності підприємств та забезпечують стійкий розвиток виробничих систем.
Keywords: інновації; собівартість; промислова продукція; управлінський облік; оптимізація витрат; цифровізація; конкурентоспроможність; стійкий розвиток