Покращення енергопостачання в Харківській області завдяки комплексним системам з використанням відновлюваних джерел енергії - Боєва, П. Д.; Данильченко, Дмитро Олексійович (Інститут відновлюваної енергетики НАНУ, 2023)
У роботі розглянуто проблему витрат електроенергії на її транспортування до віддалених об´єктів та раціональні способи її розв’язання в межах Харківської області.

The article presents the problem of electricity costs for its transportation to remote objects and considers rational ways of solving the problem.
Improvement of energy supply in the Kharkiv region due to complex systems using renewable energy sources
Keywords: електропостачання; відновлювана енергетика; електростанції; electricity supply; renewable energy; power plants