Методичні вказівки до проходження переддипломної практики - Шевченко, Сергій Юрійович; Бондаренко, Володимир Омелянович; Черкашина, Вероніка Вікторівна (ФО-П Ніценко А. О., 2020)
Призначені для роз’яснення вимог щодо організації, проведення та атестації преддипломної практичної підготовки студентів – магістрів денної, заочної та дистанційної форми навчання. Базовими дисциплінами для успішного засвоєння програмного матеріалу в період практичної підготовки є: автоматизація електроенергетичних систем та мереж, моделювання електроенергетичних і електромеханічних систем та пристроїв, проектування електроенергетичних і електромеханічних систем та пристроїв, основи експлуатації об'єктів електричних систем та мереж. Дані навчальні вказівки забезпечують формування таких компетенцій: здатність удосконалення існуючих технологічних систем і пошуку оптимальних методів їх експлуатації; здатність виконувати дослідження методами класичних наук, плануванням, організовувати та проводити наукові дослідження в галузі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; електричні станції; грозозахист; оперативно-диспетчерська служба; служба ліній електропередачі; служба ізоляції; науково-дослідні лабораторії; виробничо-технічна служба; техніка безпеки; проектні відділи