Kononenko, S. Y.Myronenko, L. S.Timchenko, V. K.2023-12-112023-12-112023Kononenko S. Y. Comparison and selection of fermentation method that would be optimal for obtaining high quality cocoa beans [Electronic resource] / S. Y. Kononenko, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 220 – 230.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71732enfermentation processescocoa beanschocolate productionyeastпроцеси бродіннякакао-бобивиробництво шоколадудріжджіComparison and selection of fermentation method that would be optimal for obtaining high quality cocoa beansArticle