Розробка загальної концепції та стратегії управління процесом реалізації інноваційних проектів - Кабанець, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено аналіз концепції і стратегії управління процесом реалізації інноваційних проектів на основі принципу еквіфінальності.

The analysis is made of the concept and strategy of management of the process of realization of innovative projects based on the principles of eguifinality.
Keywords: еквіфінальність; управління підприємством; різноманітність; інвестиції