Методичні матеріали щодо виконання практичних занять та контрольних робіт з навчальної дисципліни "Організаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Методичні вказівки призначені для розкриття практичних навичок з дисципліни "Економічна безпека підприємств". В сучасній економічній освіті практичний курс з "Економічної безпеки підприємств" є життєво важливим питанням, у першу чергу в методичних вказівках розкривається досвід та поведінка власників підприємств і керівників служб безпеки, керівників підприємства, керуючих. Крім того, узагальнено практичний досвід менеджерів різного рівня, фахівців в області безпеки, управління, економіки і фінансів, обліку, аудиту, контролю та його основі приведені практичні задачі та завдання.
Keywords: економічна безпека; платоспроможність підприємства; фінансова стійкість компанії; служба безпеки підприємства; банкрутство