Особливості застосування програми Autodesk Inventor при побудові параметричної моделі гальмівного циліндра автомобіля - Архіпов, Олександр Володимирович; Корецький, Я. С.; Бондаренко, Олексій Вікторович (Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, 2024)
В роботі авторами пропонується алгоритм використання програми Autodesk Inventor для побудови параметричних моделей машинобудівних вузлів, всі елементи (деталі) яких адаптивно пов’язані між собою.
Keywords: програма Autodesk Inventor; тривимірні моделі; машинобудівні деталі; параметричні моделі; автомобільні вузли; гальмівні циліндри