Система моніторингу технічного стану розподільчих електричних мереж - Чернецька, Ю. В.; Замулко, А. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті досліджено існуючу систему моніторингу технічного стану електричних мереж на основі аналізу звітних даних основних електропередавальних організацій України.

This article researches the existing monitoring system of the technical condition of the electrical networks based on analyzing the reporting data of the main electricity transmission organizations of Ukraine.
The monitoring system of the technical condition of the distribution electric networks
Keywords: система моніторингу; електрична мережа; електропередавальні організації; повітряна лінія; підстанція; трансформаторна підстанція; розподільчий пункт; monitoring system; electrical network; electricity transmission organizations