Дослідження стратегій управління брендами - Лялько, Кирило Андрійович; Косенко, Олександра Петрівна (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
В доповіді визначено, що дослідження стратегій управління брендами обумовлюється необхідністю інтеграції маркетингових, комунікаційних, соціальних та емоційних аспектів в єдину систему брендингу. Успішна стратегія управління брендом дозволяє не лише підвищити ринкову капіталізацію компанії, але й створити стійке позиціонування в свідомості споживачів.
Keywords: бренд-менеджмент; гудвіл; менеджмент; стратегії; економіка; ефективність; промислові підприємства