Методика определения оптимальной схемы для бесступенчатой гидрообъемно-механической трансмиссии трактора с использованием весовых коэффициентов критериев оценки - Самородов, Вадим Борисович; Шуба, Сергей Александрович (НТУ "ХПИ", 2010)
Запропоновано методику визначення оптимальної схеми для безступінчастої гідрооб’ємно-механічної трансмісії трактора. Використовуються вагові коефіцієнти, що визначаються на основі експертних суджень. Наведено приклад визначення оптимальної схеми з ряду запропонованих.
Keywords: КПД; ГОМТ; математическая обработка; эксперты; компоненты системы; метод прямой расстановки