Раннє менархе – фактор ризику порушень менструальної функції у підлітковому віці - Диннік, Олександра Олексіївна; Струк, Тетяна Анатоліївна; Дороганова, Олена Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
З’ясування клініко-анамнестичних особливостей перебігу аномальних маткових кровотеч (АМК) пубертатного періоду, що виникли на тлі раннього менархе.
Keywords: статеве дозрівання; менархе; порушення термінів менархе; підлітковий вік; групи ризику; клініко-анамнестичні особливості; репродуктивне здоров’я