Розвиток ризик-орієнтованого підходу у період цифровізації суспільства - Смалій, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуті основні принципи забезпечення безпеки будівельних об’єктів на просідаючих ґрунтах.

The main principles of ensuring the safety of construction objects on subsiding soils are considered.
Development of a risk-based approach in the period of digitalization of society
Keywords: просідаючі ґрунти; будівельні об'єкти; забезпечення безпеки; subsidence; construction sites; security