Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "Вища математика" з теми "Функції декількох змінних" - Тулученко, Галина Яківна; Немченко, Тетяна Адальбертівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Вища математика» з теми: «Функції декількох змінних» містять короткі теоретичні відомості, які є основою для виконання ІДЗ, 30 варіантів ІДЗ, опис методики виконання ІДЗ, порядок його оформлення та захисту, список контрольних питань, список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні вказівки; функція декількох змінних; частинні похідні; повна похідна; дотична площина та нормаль до поверхні в заданій точці; найбільше та найменше значення функції двох змінних в замкненій області; екстремуми функції двох змінних; індивідуальні завдання