Залежність експлуатаційних характеристик виробів на основі неорганічних в'яжучих від параметрів пресування - Дашкова, Т. С.; Глуховський, В. В.; Глуховський, І. В.; Свідерський, В. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
Представлені результати досліджень залежності параметрів пресування на основні експлуатаційні характеристики виробів на основі в'яжучих контактно-конденсаційного твердіння.

The results of studies based on the basic parameters of extrusion performance of products based on the condensation-curing binder contact.
Keywords: твердіння; системи дисперсні; системи силікатні; структура кристалічна; міцність; камень; порошок