Вплив інноваційності персоналу на якість продукції промислових підприємств - Малецький, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Аналізуються основні тенденції формування, використання та стимулювання наукових кадрів, тобто інноваційні чинники професійного та кар’єрного зростання молодих фахівців (інноваційного потенціалу підприємства), тобто якісних професійних кадрів, їх впливу на якість продукції промислових підприємств.

The main trends of the use and promotion of scientific personnel, factors that innovative professional and career growth of young professionals (the innovation potential of the enterprise), that quality professional staff, to their influence on quality of products of industrial enterprises.
Keywords: персонал; інноваційний персонал; науковці; якість продукції