Вимірювання деформацій зразка при випробуванні конструкцій - Сидорчук, О. Р.; Миргород, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто пристрій для вимірювання деформацій зразка будівельного матеріалу при випробуванні на вогнестійкість.

A device for measuring deformations of a building material sample during a fire resistance test is considered.
Measurement of sample deformations when testing structures
Keywords: деформація; прилад для вимірювання; deformation; measuring device