Тарифоутворення на ринку електроенергії України в умовах реформування - Мехович, Сергій Анатолійович; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Черноморье, 2011)
У даній статті досліджено, що в умовах транскордонного об’єднання система тарифоутворення залишається одним із невирішених питань, яке потребує подальшого вивчення та удосконалення. Проаналізовано досвід розвинених країн для тарифної політики енергетичного ринку України, який реформується.

This article explores that in a cross-border union tariff system remains one of the outstanding issues that need further study and improvement. The experience of developed countries is analysed for tariff policy of the energy market of Ukraine, who reformed.
Keywords: ринок оптовий; енергія електрична; конкурентоспроможність; доходи; витрати; інвестиції; енергоспоживання; ціноутворення; prices; wholesale electricity market; energy market reforms