Визначення комплексного показника боєготовності військової техніки з урахуванням коефіцієнту оперативності - Іванченко, А. О.; Шаповал, О. М.; Бойков, І. В. (НТУ "ХПІ", 2018)
Розглянуто поняття боєготовності військової техніки. Обґрунтовано використання в комплексному показнику боєготовності військової техніки коефіцієнту оперативності.

The concept of combat readiness of military equipment is considered. The use of the operational coefficient in the complex indicator of combat readiness of military equipment is substantiated.
Determination of complex indicator working of military equipment with harmonization code of operativity
Keywords: коефіцієнт боєздатності; коефіцієнт готовності; повна боєздатність; військова частина; тактична мобільність