Визначення рівня професійної ідентичності та задоволеності у майбутніх психологів-лідерів в зв’язку з особливостями кризового періоду - Квасник, Ольга Віталіївна; Писаренко, В. (НТУ "ХПІ", 2017)
Проведено дослідження із визначення рівня задоволеністю професією,та визначення професійної ідентичності. Розкрито кризові періоди студентів, в тому числі психологів. Наведено шляхи виходу із кризових періодів та способи боротьби зі страхами.

A study on determination of level of satisfaction is undertaken by a profession and determinations of professional identity. The crisis periods of students are exposed, including psychologists. Ways over of exit from crisis periods and methods of fight are brought against fears.
Determination of level of professional identity and satisfaction for future psychologists-leaders in connection with features of crisis period
Keywords: студенти-психологи; об'єктивація тривоги; об'єктивація страхів; професії; students-psychologists