Кросфіт як засіб підвищення фізичної підготовленості здобувачів освіти - Шевченко, І.; Цимбалюк, Ж. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на визначення впливу занять кросфітом на фізичну підготовленість здобувачів освіти.
Keywords: здоров'я молоді; фізична культура; методики тренувань; рухова активность; витривалість; сила волі