Про деякі перетворення невід’ємних косинус – многочленів - Бєлов, І. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
Досліджена поведінка невід’ємних косинус – многочленів степеня 4 при перестановці коефіцієнтів при парних косинусах. Встановлено, що при коефіцієнтах при непарних косинуса протилежних знаків норма є найбільшою при монотонних коефіцієнтах

The behavior of non-negative cosine - polynomials of degree 4 with a permutation of the coefficients for even cosines is investigated. It is established that the coefficients of the odd cosines of opposite sign is the norm for most monotone coefficients
Keywords: монотонні коефіцієнти; парні косинуси; тригонометрія; теорема; обчислення; нерівність