Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Компоненти електромеханічних систем" - Коваленко, Валентин Олександрович; Стрижак, Всеволод Вікторович; Турчин, Ольга Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Метою виконання розрахункового завдання є опанування студентами: – розрахункових залежностей і методик вибору електродвигуна та інших компонентів механізмів на прикладі механізму піднімання; – методики перевірки правильності вибору електродвигуна за часом пуску; – методики розрахунку еквівалентного крутного моменту електродвигуна, що працює в циклічному режимі. Зміст завдання: - виконати вибір електродвигуна - зробити перевірку правильності зробленого вибору. Вихідні дані для розрахунку зазначені в табл. 1 .
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; компоненти електромеханічних систем; електромеханічні системи; електродвигуни; редуктори