Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Українське національне відродження 1920-х рр." - Гайдамачук, Ольга Володимирівна; Кабачек, Володимир Вікторович; Міщенко, Марина Миколаївна (My University, 2022)
При викладанні курсу «Українське національне відродження 1920-х рр.», окрім аудиторної роботи, важливе значення для навчального процесу має самостійна робота аспіранта. Самостійна робота – це самостійне навчання здобувача освіти, що передбачене навчальною дисципліною і виконується без прямої участі викладача, але результати якої ним контролюються. Тому для вдалого опрацювання самостійних завдань важлива оптимізація організації свого часу. До самостійної роботи в межах навчальної
Keywords: методичні вказівки; українське питання; духовне життя; більшовицька держава; атеїстична пропаганда; освіта; наука