Модель державного управління марочним капіталом - Євтушенко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядається сутність поняття іміджу країни, обґрунтування доцільності та визначення особливостей державного марочного капіталу та запропоновано модель управління марочним капіталом держави

In the article the essence of the concept image of the country, the feasibility study and to identify a state brand equity and the model control vintage capital of the state
Keywords: бренд країни; державний марочний капітал; імідж країни; марочний капітал; модель управління; brand equity of State; country brand; country's image; brand equity; model of the management