Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека хмарних технологій" - Євсеєв, Сергій Петрович; Погасій, Сергій Сергійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Безпека хмарних технологій" є формування системи знань студентів в області класичних прийомів безпеки для сьогоднішніх хмарних проблем безпеки; забезпечення безпеки веб-сервісів та вирішення проблем, що виникають під час його вдосконалення; аналіз останніх вразливостей хмарної безпеки, використовуючи стандартні, систематичні методи; створення власних прикладів веб-служб та рішень безпеки для них.
Keywords: хмарні технології; хмарна безпека; безпека веб-сервісів; веб-служби; інформаційна безпека; кібербезпека