Робоча програма навчальної дисципліни "Методи криптоаналізу" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Методи криптоаналізу" – отримання знань по основним методам криптоаналізу криптографічних систем, які дозволяють визначити їх стійкість а також формування у знань та умінь по виконанню криптографічних досліджень шифрів й оцінки рівня відповідності їх властивостей заданому рівню безпеки, котру вони по-винні забезпечувати у складі інформаційної системи.
Keywords: інформаційна безпека; криптоаналізу блочних шифрів.; блочні шифри; лінійний криптоаналіз