Проблеми конструювання об'єктів в комп'ютерних системах - Адашевська, Ірина Юріївна (НТМТ, 2019)
Конспект лекцій призначено для підготовки докторів філософії зі спеціальностей "Комп'ютерні науки", "Прикладна механіка".
Keywords: моделювання; інформаційні технології; ЕОМ; пакет MATLAB; пакет Derive