Інтерпретація результатів моніторингу інноваційної діяльності - Гладенко, Іван Васильович; Перерва, Петро Григорович (Сумський державний університет, 2010)
Авторами доведено, що рішення багатьох задач в галузі економічних досліджень та їх практичних додатків складно формалізувати. До таких відноситься проблема моніторингу інноваційної діяльності, реалізація якої вимагає нестандартних підходів і безпосередньої участі висококваліфікованих фахівців (експертів), значних обсягів інформації, практичного досвіду і спеціальних знань.
Keywords: комісія експертна; система показників; управління підприємством; метод експертних оцінок; інформація