Модель оптимізації комплексу методів неруйнівного контролю для виявлення пошкоджень у дорожньому покритті та придорожній інфраструктурі - Сідляренко, А. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
Подолання проблеми якості дорожнього покриття можливе за умов системного впровадження засобів та методів моніторингу та контролю його стану. Запропоновано математичну модель задачі оптимізації комплексу методів неруйнівного контролю для виявлення дефектів (пошкоджень) у дорожньому покритті та придорожній інфраструктурі.

Overcoming the problems of quality of road surface conditions possible for the system implementation tools and methods for monitoring and control of their condition. The mathematical model of optimization problem of complex non-destructive testing methods for detecting defects (damage) of road coverage and roadside infrastructure.
Model optimization of complex non-destructive testing methods for detecting damage in road coverage and roadside infrastructure
Keywords: модель математична; моніторинг; дефект; рух транспортний; optimization; nondestructive control; road surface; roadside infrastructure