Психолінгвістичні аспекти формування здорового способу життя зі студентами спеціальної медичної групи - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Гасан, Юлія Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Під час експерименту було виявлено вплив мовного звертання на мотивацію до занять фізичним вихованням студентів спеціальної медичної групи.
Keywords: студенти; спеціальні медичні групи; здоровий спосіб життя; психолінгвістичні аспекти; фізичне виховання; молоде покоління; результати дослідження