Геотермальний потенціал переведених нафтогазових свердловин Дніпровсько-Донецького басейну: можливості та виклики в контексті нанотехнологій - Михайленко, Аліна Анатоліївна; Фик, Михайло Ілліч (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Аналіз наукових досліджень, дослідження проводились в рамках наукової школи хімічних технологій ім. Осипова в НТУ “ХПІ”, залучені математичні та геологічні методи 143 для оцінки потенціалу геотермальних резервів потужності, залучено дані та результати проектів розробки газоконденсатних родовищ, експериментів з використанням нанотехнологій у нафто-водяних емульсіях.
Keywords: енергетичний сектор; трансформації; альтернативні джерела енергії; дослідження; розробка газоконденсатних родовищ; енергогенерація; геотехнології