Статистичне моделювання показників надійності теплопроводів і трубопроводів гарячого водопостачання теплових мереж - Малявіна, О. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджуються залежності параметру потоку відмов, час напрацювання на відмову і імовірність безвідмовної роботи в залежності від строку експлуатації трубопроводів теплопостачання: подаючого, зворотнього і трубопроводів гарячого водопостачання методами статистичного моделювання.

There should be studed dependence of failures flow parameter, time between failures and the probability of failure-free operation depending on operation term of heat-supply pipelines: supply, reverse and hot-water supply pipelines, using methods of statistical modeling.
Statistical design of reliability of hot-water systems and pipelines of hot water-supply of thermal networks indexes
Keywords: теплові мережі; пошкоджуваність; надійність; теплопостачання; трубопровід; імовірність; аналіз; статистична модель; експлуатація; thermal networks; reliability; pipeline; probability; analysis; statistical model; exploitation