Визначення ознак банкрутства: санація та реструктуризація підприємств - Товажнянський, Вячеслав Леонідович; Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2013)
Проаналізовано сучасні вітчизняні та зарубіжні методи визначення ознак та ймовірності банкрутства машинобудівного підприємства. Розроблено рекомендації по сфері використання санації та реструктуризації в антикризовому управлінні машинобудівними підприємствами.

The modern domestic and foreign methods of determination of signs and probability of bankruptcy of machine-building enterprise are analysed. It is developed recommendation on the sphere of the use of sanitation and restructuring in an bailout management machine-building enterprises.
Keywords: підхід методичний; стійкість фінансова; неплатоспроможність; bankruptcy; sanitation; restructuring; methodical approach; financial firmness; insolvency