Методичні вказівки з французької мови для контролю поточних знань студентів заочної форми навчання - Гончаренко, Тетяна Євгенівна; Гращенкова, Вікторія Володимирівна; Вракіна, Вікторія Вікторівна (Мадрид, 2019)
Дані навчальні матеріали призначені для студентів заочної форми навчання і є контрольними завданнями для перевірки знань та вмінь студентів з дисципліни „Французька мова за професійним спрямуванням. Метою поданих матеріалів є контроль володіння студентами лексичним та граматичним матеріалом, що вивчається протягом навчального курсу, а також перевірка вмінь та навичок студентів у розумінні прочитаного.
Lignes directrices pour vérifier les connaissances actuelles de la langue française des étudiants qui font leurs études par correspondence
Keywords: методичні вказівки; мова іноземна; робота контрольна; лексика; граматика