Особливості функціонування кадрової системи організації у межах російської моделі управління - Мороз, Володимир Михайлович (Луцький національний технічний університет, 2014)
У публікації надано характеристику стану взаємодії суб’єктів та об’єктів управлінської діяльності у межах функціонування російської моделі кадрового менеджменту, а також визначено характерні риси російської моделі управління. Стаття містить висновки щодо змісту принципів розбудови та функціонування кадрової системи організації у межах російської моделі управління.

In the publication there is given the characteristics of the interaction between subjects and objects of management activities within the operation of the Russian model of human resource management, and defined the characteristics of the Russian management model. The article concludes on the content of the principles of human resource development and functioning of the organization within the Russian model of governance.
The features of the personnel system's operation within the russian management model
Keywords: менеджмент кадровий; атестація кадрів; посада вакантна; human resource management; certification of personnel; vacancies