Дослідницький тренінг: маркетинг інновацій і інновації в маркетингу - Заруба, Віктор Яковлевич; Райко, Діана Валеріївна; Антонець, Ольга Олександрівна; Савченко, Ольга Ігорівна; Нестеренко, Роман Олександрович; Парфентенко, Ірина Анатоліївна (ТОВ "Щедра садиба плюс", 2015)
Навчально-методичний посібник містить навчальний матеріал і методичні рекомендації для проведення дослідницького тренінгу із використанням ділової гри "Ринок ідей". Метою тренінгу є набуття студентами знань і вмінь щодо пошуку ідей товарних інновацій відповідно до потреб ринку, а також розвиток їх креативних здібностей. Призначено для студентів напряму підготовки "Маркетинг", а також для викладачів, які забезпечують проведення дослідницького тренінгу.

The Training Handbook includes training material and guidelines for research training using busines game "Ideas Market". Aim of the training is give the students of knowledge and skills that to identify and solve practical problems of enterprises and the same develop their creative abilities. For the students of specialty "Marketing", of lecturers who ensure the holding of research training is intended.
Keywords: маркетинг інновацій; marketing of innovations; інновації в маркетингу; innovations in marketing; дослідницький тренінг; research training