Набуття професійних компетентностей у студентів машинобудівних спеціальностей вищих навчальних закладів - Карпенко, М. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуті підходи до тлумачення поняття "інформатична компетентність" в психолого-педагогічній літературі. Проаналізовані та виведенні теоретичні аспекти набуття інформатичної компетентності як складовій професіоналізму майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі

In clause the approaches to interpretation of concept "informatical competence" in the psychologist-pedagogical literature are considered. Are analysed and the theoretical aspects of formation информатической of competence as by a component of professionalism of the future expert of machine-building branch are removed
Purchase professional competence at the students of machine-building specialities of higher educational institutions
Keywords: педагогіка; психологія; комп‘ютерні дисципліни; навчально-виховний процес; інформатична компетентність; структура інформатичних компетентностей; машинобудівна галузь