Проведення випробувань для визначення категорії аерозольного розпилювача - Кузін, Дмитро Константинович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Штучні аерозолі знаходять широке застосування в багатьох областях людської діяльності: у хімічній, харчовій, парфумерно-косметичній, будівельній промисловості, медицині, сільському господарстві і т. д., що обумовлене їх високою ефективністю.
Keywords: розрахунковий метод; теплота згорання; займання аерозолів; технічний регламент; перевірка; протокол випробувань