Методичні вказівки до лабораторної роботи "Тривальні коробки передач армійських автомобілів ГАЗ-66, ЗіЛ-131" - Веретенніков, Євгеній Олександрович; Сівих, Дмитро Георгійович; Карпов, Вадим Олегович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета лабораторної роботи - вивчити устрій та роботу автомобільних тривальних коробок передач ГАЗ-66, ЗіЛ-131, принцип їх роботи, потоки потужності, що передаються на кожній передачі, роботу муфти перемикання з синхронізатором, а також привід керування коробкою передач. Знати призначення та вимоги до коробок передач.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; армійських автомобілі; ГАЗ-66; ЗІЛ-131; тривальні коробки передач; потоки потужності; муфта перемикання; синхронізатори; привід керування; коробки передач