Вплив занять кікбоксингом на розвиток фізичних якостей курсантів Національної академії Національної гвардії України - Катихін, В. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Фізична підготовка у Національній академії Національної гвардії України має велике значення у навчальному процесі, оскільки сприяє покращенню загального стану організму курсантів. У даній статті досліджується вплив занять кікбоксингом на розвиток фізичних якостей у курсантів вищих військових навчальних закладах
Keywords: єдиноборства; фізична підготовка; здоров'я курсантів; витривалість