Вітчизняні посібники з енергозбереження: аналіз стану - Єфанов, І. М.; Латинін, Юрій Михайлович; Лупіков, В. С.; Яременко, Р. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
Виконаний аналіз вітчизняної навчальної літератури з енергозбереження для загальноосвітніх закладів. Зроблені висновки по її вдосконаленню.
Keywords: навчальна література; енергозбереження; загальноосвітні заклади; educational literature; energy conservation