Conveyor module resource scheduling in packet based communication channel - Tikhonov, V. I.; Taher, A.; Tykhonova, O. V. (NTU "KhPI", 2016)
The paper focuses researches on channel resource reservation and scheduling in packet based networks. An axiomatic basis for enhanced packet based internetworking design formulated. A cross-layer method originated to leverage integrated heterogeneous data flow in converged digital channel based on cyclic conveyor module resource scheduling.

Стаття присвячена дослідженню методів резервування і розподілу ресурсів каналу в мережах з пакетною комутацією. Сформульовано аксіоматичний базис для вдосконалення протоколів між-мережевої взаємодії. Запропоновано міжрівневий метод обробки гетерогенного потоку даних в цифровому каналі на основі розподілу ресурсів за допомогою циклічних конвеєрних модулів.
Конвеєрно-модульний розподіл ресурсів телекомунікаційного пакетного каналу
Keywords: packet based network; cyclic conveyor module; communication channel; канал пакетний; телекомунікація; модуль циклічний; модуль конвеєрний