До питання соціального захисту населення України - Семенов, Євгеній Олександрович; Пурахіна, Анна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2018)
В роботі розглянуто недоліки сучасної державної системи соціальних пільг в Україні. Визначені основні напрямки в покращенні роботи системи соціальних пільг.

The work considers the shortcomings of the modern state system of social privileges in Ukraine. The main directions in improving the work of the system of social privileges are determined.
Keywords: соціальний захист; соціальні пільги; соціальне забезпечення; social protection; social benefits; social welfare